Servicii

    Printr-o preocupare constanta fata de calitatea serviciilor pe care le prestam, oferim o gama diversificata de servicii de tractare, asistenta rutiera, depanare, remorcare si transport auto precum si anexe ale acestora: fotografii si constatare avarii.

    Oferim NON-STOP urmatoarele servicii:

- recuperare si tractare pentru camioane si vehicule grele cu ajutorul autospecialei de ultima generatie, Mercedes Benz. Autospeciala detinuta este echipata performant, fiind printre cele mai moderne autovehicule de acest gen din Europa.   

- transport automobile noi, recuperare si transport autovehicule defecte sau avariate cu platforme specializate. Intervenim la locul indicat de dumneavoastra cu toate echipamentele necesare pentru repararea sau ridicarea automobilului in functie de situatia care se impune. Automobilele se pot prelua de la orice locatie din tara si strainatate si transportate pana la destinatia precizata de client.

    In cadrul activitatii de recuperare, autospeciala readuce vehicule rasturnate in pozitie verticala, readuce la sosea vehicule iesite in afara carosabilului si ajuta, cu cele 2 macarale montate pe masina, la descarcarea marfii din vehiculul avariat. In cadrul activitatii de remorcare/tractare autospeciala tracteaza orice vehicul ramas in pana sau avariat. Sarcina maxima la remorcare: 100 tone greutate totala.

    Toate suprastructurile autospecialei sunt facute la comanda. Aceste echipamente, special proiectate, au drept scop recuperarea si transportul vehiculelor deteriorate sau in stationare. Autospeciala are sistemul de operare in totalitate hidraulic, este dotata in partea din spate cu doua cabestane, care pot actiona impreuna sau individual. Rolele speciale fac posibila si intoarcerea cablurilor la 90 grade, astfel ca masina de recuperare poate sta in orice pozitie. Bratele hidraulice de sprijin garanteaza stabilitatea in timpul lucrului.

    Autospeciala este dotata cu comanda dubla a tuturor motoarelor, pentru ca persoana care actioneaza macaraua sa poata supraveghea din apropiere operatia de recuperare. In plus, autospeciala este dotata cu reflectoare puternice de lucru pentru noapte precum si instalatii de avertizare, dispune de legaturi electrice si pneumatice pentru vehiculul tractat, chiar daca instalatia acestuia nu mai este functionabila.

    Ne propunem sa oferim in continuare servicii promte pentru a ne situa in topul preferintelor dumneavoastra!

 

 

Stefy Tractari - HAG Impex - 2008 -